Klaar voor een job bij Orange?

Kom er alles over te weten en word lid van het Orange-Team!

Bekijk jobs

Vacature uitgelicht:

Retail verkopers

Orange is dé groeier op de telecom-markt en zoekt verkopers! Ben je een geboren verkoper of verkoopster? Klanten overtuigen. Producten demonstreren.  Zot van IT en technologie? Werken bonussen bovendien bijzonder motiverend voor jou? Of doe je niets liever dan mensen helpen en informatie geven? STOP! Dan moet je hier en nù solliciteren. We zoeken zowel hunters als verkopers die klanten informeren. 1 ding is zeker: je zit altijd midden in de actie! 

Bekijk onze vacatures

Vacature uitgelicht:

Customer Service
& Operations

Vind je klantenservice ook zo belangrijk? Ben je een echte problemsolver? Een razendsnelle denker met een klantvriendelijke attitude? Bij de Customer Service & Operations afdeling van Orange vind je uitdagende jobs waarin je al je talenten naadloos kan combineren. Commercieel, analytisch, technisch, you name it. Daarna wacht misschien een mooie functie als teamleader of accountmanager. Your future is Orange!

Bekijk onze vacatures

Onze vacatures

Ontdek hier onze jobs in de kijker!

Verkoper/Verkoopster
(Belgische Kust)

Orange is dé groeier op de telecom-markt. Om dit te blijven doen, zoeken we sterke verkopers die durven ‘hunten’. Je werkt als verkoper in een Orange-verkooppunt op de telecomafdeling van een grote winkelketen. Je maakt deel uit van een dynamisch team waar er ook plaats is voor plezier.

Ontdek deze job

Technical Customer Service Representative (Brussel)

Orange is dé groeier op de telecom-markt. Om dit te blijven doen, zoeken we tweetalige gemotiveerde teamplayers om het team Provisioning te versterken. Dit team neemt alle nodige acties voor de activatie van de diensten tv, internet en mobile. Klantentevredenheid is de ultieme doelstelling!

Ontdek deze job

Jobs in onze Orange-shops

Ontdek hier de locaties waarvoor we personeel zoeken. Hier hebben we jou het meeste nodig! Uiteraard zijn er nog andere locaties waarvoor we regelmatig personeel zoeken. Bekijk dus zeker al onze Vacatures.

Wat is een Shop-in-shop?

Shop in Shop of Traffic Zone is een Orange-verkooppunt op de telecomafdeling van een Carrefour of Mediamarkt.  Iedere bezoeker van de winkel heeft hier de kans om de laatste nieuwe producten van Orange te ontdekken en vragen stellen. Onze verkoper ter plaatste onthaalt en benadert de potentiële klant met de glimlach en informeert deze over de mogelijke producten en diensten.

Ontdek hier onze shops!

Wat is een Orange-shop?

Een Orange-shop is een plaats waar de klant met de glimlach ontvangen wordt.  Elke klant die hier spontaan binnenstapt met gelijk welke vraag wordt zo snel mogelijk geholpen. Samen met de klant wordt er gezocht naar een oplossing, uiteraard gebaseerd op een goede productkennis, en met respect voor de procedures en bedrijfsprocessen.  

Ontdek hier onze shops!

Rajae Atia
Rajae Atia
Backoffice Technical Support

"Orange is een zorgzame werkgever. Het is een jong en dynamische bedrijf met top teams. Collega's kunnen vrienden worden en de balans tussen werk en privé is..."

Lees meer

Kristine Afschrift
Kristine Afschrift
Business Klantendienst

"De work-life balans zit zeer goed, ik vind het een goed loon naar werk met veel extra legale voordelen. Zonder “cheesy” te willen klinken, Orange is ..."

Lees meer

Klaar voor een job bij Orange België?

Twijfel dan niet langer en solliciteer nu voor jouw plek in Team Orange!