Orange 

Testimonial

Rajae Atia - Backoffice Technical support 


Wat is jouw functie bij Orange en wat houdt deze precies in?

"Mijn functie bij Orange is Backoffice Technical Support medewerkster voor internet en TV diensten. Als technische ondersteuningslijn op het 3de niveau krijgen we dossiers binnen via cases van klanten die de frontoffice hebben gecontacteerd omdat ze geen diensten meer hebben of kwaliteitsissues ondervinden. Wij gaan dan hun diensten via onze tools grondig analyseren en ondernemen actie.

We werken met verschillende partners en wij zijn de contactpersoon tussen onze klanten en onze partners (zowel intern als extern). Ook houden we de klant proactief op de hoogte van de stand van zaken."


Hoelang werk je al bij Orange? Heb je altijd dezelfde job uitgeoefend? 

"Ik werk 4 jaar bij Orange. 
Neen, Ik ben begonnen bij de Backoffice Provisioning dienst voor internet en TV. Deze afdeling zorgt ervoor dat de klant zo snel en goed mogelijk geïnstalleerd wordt."


Waarom heb je gekozen om te solliciteren/om te werken bij Orange? 

"Ik heb via Unique gesolliciteerd. Na 6 maanden wekelijkse contracten mocht ik een vast contract tekenen via Unique Career en 6 maanden later werd ik aangeworven door Orange."


Welke vaardigheden heb je nodig in je job om te werken bij Orange ? 

- "Je moet flexibel kunnen zijn want wij werken met shiften (die kan je ook met collega's omruilen)."

- "Proactief om zelf contact op te nemen met klanten, parteners of collega's."

- "Zowel zelfstandig als in team kunnen werken."

- "Assertief zijn."

- "Analytisch vermogen."


Waarom is werken bij Orange zo leuk? 

"Orange is een zorgzame werkgever. Een jong en dynamische bedrijf met top teams waar collega’s vrienden kunnen worden. De balans tussen werk en privé leven is zeker haalbaar.

Je kan gemakkelijk contact leggen met de leidinggevende en je krijgt regelmatig opleidingen. Homeworking is ook zeker mogelijk. Orange is een bold Challenger en moedigt je aan om je creatieve ideeën te delen en bovendien is Orange in de top van de beste Belgische werkgevers."Klaar voor een job bij Orange België?

Twijfel dan niet langer en solliciteer nu voor jouw plek in Team Orange!